juni 4, 2015

OM OSS

Vi er et ektepar med bred erfaring om hunder. Trine er den av oss med hovedinteresse og mest trenererfaring. Har holdt kurs for valp og unghund, samt konkurranse rettet lydighet, men det hun brenner mest for er positiv trening av fuglehund, frivillig apport og blodspor.  Tore har hatt hund nesten hele livet. Vi driver Gubberud Gård, et småbruk i Krødsherad. Vi kjøpte gården i 2013 og har hatt en del å gjøre for å få gården i stand slik den er nå. Vi er begge ivrige jegere og glad i dyr, naturen og friluftsliv. Siden vi bosatte oss slik til vil vi gjerne at folk skal benytte de områdene vi har til å trene hund. Vi har området nede ved fjorden, jordet og en masse fin skog som strekker seg helt oppunder Blodfjell.

Vi har også sau, kaniner, høner, lama og driver småskala honningproduksjon. I ukedagene får vi også god hjelp av noen ungdommer på dagtid da vi har et tilbud med Inn på tunet.

Hundepensjonatet:
Pensjonatet har åpnet hele året og åpnet våren 2019. Her tilbyr vi pass av hund i kortere eller lengre perioder. I pensjonatet får hundene hver sin binge med egen luftegård. Inne er det normal inne temperatur sommer og vinter. Trine har sitt kontor der, så hundene får menenskelig kontakt store deler av dagen. Vi ønsker å ha god tid med våre gjester og gi dem et godt opphold med behovs tilpasninger til hver enkelt hund.

Hundelåven:
Hundelåven hundepensjonat åpnet våren 2019. Her tilbyr vi pass av hund i kortere eller lengre perioder. Klikk HER for mer info. I pensjonatet får hundene hver sin binge med egen luftegård. Inne er det normal inne temeratur, Trine har sitt kontor der, så hundene får menenskelig kontakt stor deler av dagen. Vi ønsker å ha god tid med våre gjester og gi dem et godt opphold med behovs tilpassninger til hver enkelt hund.

Hovedtilbud

  • 30 mål inngjerdet område med 122cm høyt gjerde
  • Apporttrening eller annen vannsport for hund
  • Tilgang til båt og brygge
  • Jakttrening for fuglehund, trening på fugl
  • Gapahuk med bålpanne
  • Hundepensjonat hele året